Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2022. január 26. szerda Vanda napja van.
Kötelező az oltás az Önkormányzat munkatársainak
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Kötelező az oltás az Önkormányzat munkatársainak
Elválasztó

Decemberig kaptak haladékot. 

Szalay László Dunaharaszti polgármestere – élve a november 1-jén hatályba lépett kormányrendelet által biztosított hatáskörével – elrendelte a koronavírus elleni oltás felvételét az Önkormányzat intézményeiben foglalkoztatottak körében azok számára, akik még nem oltatták be magukat. Az első dózis felvételének határideje december 20. napja, kivételt csak azok képeznek, akik számára ellenjavallt az oltás, és ezt orvosi igazolással támasztják alá. A polgármester leszögezte, az önkormányzati intézményekben - különösen az óvodákban, bölcsődékben, a gyermekjóléti szolgálatnál, a szociális gondozásban, a polgármesteri hivatalban - nagyon szoros a kapcsolat a gyermekekkel, szülőkkel, illetve az idős gondozottakkal, a hivatalban pedig az ügyfélforgalom erős. Szalay László szerint alapvető fontosságú ezen intézmények működőképességének megőrzése, hogy ne legyen szükség a bezárásukra, úgy, mint a járvány korábbi hullámai idején.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Cím: Szigetszentmiklós, Tököli utca 19/B, 2310

Telefonszám: (06 24) 444 599

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink