Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Intim Torna Illegál - Hipnotizõr király
Naptár ikon
2022. május 29. vasárnap Magdolna napja van.
Térségi programajánló
Elválasztó
Közelgő események
Elválasztó
2022-04-13
2022-12-20
Városi Könyvtár és Közösségi Ház, Szigetszentmiklós

Ringató Szigetszentmiklóson. Minden pénteken délelőtt 10 órától várja a kicsiket és szüleiket Gábor Erzsébet a Városi Könyvtár és Közösségi Ház emeletén. További részletek a Ringató-Gábor Erzsébet foglalkozásai nevű Facebook csoportban olvashatók.

kép: ringato.hu

2022-04-20
2022-11-01
Városi Könyvtár és Közösségi Ház, Szigetszentmiklós

Őszig tart idén is Szigetszentmiklóson az olvasást népszerűsítő program, az Olvass Miklós! A program lényege, hogy márciustól novemberig megadott számú könyvet kell elolvasni az értékes nyereményekért. 0-99 éves korig, bárki benevezhet, eredményhirdetés a novemberi könyvtári napon lesz majd. A feltételek között szerepel, hogy minden könyvet a szigetszentmiklósi könyvtárból kell kikölcsönözni, valamint hogy 1 könyvet csak1 kategóriába lehet csak beilleszteni. Fontos továbbá, hogy az elolvasás után írni kell egy rövid véleményt a könyvről a Városi Könyvtár számára. A további részleteket a Szigetszetnmiklósi Városi Könyvtár Facebook oldalán lehet megtalálni.

 

Kép: nlc.hu

2022-04-21
2022-05-31
Napsugár Óvoda, Szigetszentmiklós

Véradásra buzdítanak a Magyar Vöröskereszt munkatársai. Május 13-án, 14 és 18 óra között Szigetszentmiklóson a Napsugár Óvodában lesz lehetőség segíteni azokat, akiknek vérre van szükségük. A véradásra nem szükséges éhgyomorral érkezni, sok folyadékot, lehetőleg vizet érdemes inni előtte. Minden további információt megtalálnak a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezet Szigetszentmiklósi körzetének Facebook oldalán.

Véradást tartanak Dunavarsányban is. Május 3-án, 14 és 18 óra között a Petőfi Művelődési Házban lesz lehetőség segíteni azokat, akiknek vérre van szükségük. A véradás előtt egyenek és igyanak sokat, lehetőleg vizet, ezt javasolják a vöröskereszt munkatársai.

Véradást szervez a Magyar Vöröskereszt Szigetújfalun. Május 31-én, 15 és 18 óra között a Petőfi Művelődési Házban lesz vért adni. A véradás előtt érdemes sok folyadékot, lehetőleg vizet fogyasztani és arra is felhívja a vöröskereszt a figyelmet, hogy ne éhgyomorra menjenek. TAJ- és lakcím kártya isl egyen kéznél.

 

2022-04-27
2023-01-01
Városi Könyvtár és Közösségi Ház, Szigetszentmiklós

Ha kedd, akkor baba-mama klub Szigetszentmiklóson. 9:3 és 11:30 között várják a kisgyermekes szülőket a Városi Könyvtár és Közösségi Házban. Amíg a kicsik játszanak, addig a felnőttek beszélgethetnek egy jót, sőt, alkalmanként szakemberek is segítenek különböző,  babákat érintő témákban.

fotó: https://kittyshandmadegifts.hu/3-baba-mama

2022-05-04
2022-06-05
Bucka tó, Szigetszentmiklós

Nyárindító buli a Bucka tónál. Június 5-én 10 és 17 óra között felpezsdül az élet Szigetszentmiklóson. A Kézműves Amazonok szervezésében lesz kirakodó vásár, kézműves foglalkozások, 14:00-kor versmondó verseny, de lesz rajzverseny, melynek témája: Én és az apukám. 16:30-tól tombolát húznak. A Bucka-tavi nyárindító bulin továbbá lesz csillámtetoválás, arcfestés, hennafestés, kürtős kalács és lángos is.

 

2022-05-16
2022-06-26
ACE Kutyaiskola, Tököl

Tacskótalálkozó. A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezik a Miklósi Tacsi-Talit június 26-án, vasárnap az ACE kutyaiskolában a tököli bevásárlóközpont mellett. Lesz jótékonysági tombola, lesznek kutyás bemutatók, vetélkedők, henna, csillámtetoválás, kézműves termékek. A rendezvény regisztrációhoz kötött. A belépő bármi, ami a mentett állatoknak jól jöhet. A rendezvényre kutyát csak érvényes oltási kiskönyvvel lehet vinni.

2022-05-16
2022-07-01
Szigetszentmiklós

Nyári kézilabda tábort szervez az SZKSK. A Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör idén is 2 időpontban hirdeti meg a táborát. Az első turnus június 20-a és 24-e között lesz, a második turnust június 27-e és július 1-je között várják. Jelentkezni a rendezveny@szksk.hu e-mail címen lehet.

 

2022-05-20
2022-06-26
Városi Könyvtár és Közösségi Ház, Szigetszentmiklós

Június 24-én, pénteken este fél kilenckor az Orlai Produkciós Iroda a Budapest, Te! zenés városnézés című darabját adja elő a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti téren. Az egyrészes előadás hossza 1 óra 40 perc. A rendező Pelsőczy Réka. Jegyek elővételben kaphatóak a helyszínen és a jegy.hu-n.

Június 25-én, szombaton  20:30-kor az Orlai Produkciós Iroda bemutatja a Kaktuszvirág című vígjátékot, melyet 16 éven felülieknek ajánlanak. Az előadás két felvonásos, 2 óra 10 perc. A rendező Novák Eszter. Jegyek elővételben kaphatóak a helyszínen és a jegy.hu-n. Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem tudjuk, kinek mit adtunk be? Julian, a fogorvos például jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dolgait, a magánéletben a csinos Toni gondoskodik róla. És hogy ne kelljen elköteleződnie, családot hazudik magának. Amikor viszont mégis nősülne, Toni hallani sem akar róla, hogy miatta szakadjon szét egy család. Meg kell tehát győzni őt, hogy a "feleség" boldog, ha megszabadulhat Julian-től. De honnan kerítsen egy nőt, aki hajlandó eljátszani a szerepet? A komédia zenés változata után most először látható Magyarországon a Broadway-változat, amely alapján a nagy sikerű film készült Walter Matthau, Ingrid Bergman és GoldieHawn főszereplésével.

A Hadart Színház bemutatja a Micimackó, avagy mi lesz a Százholdas pagonnyal? mesemusicalt Szigetszentmiklóson, a Szabadtéri Színházi Hétvége keretén belül. Az előadás június 26-án, vasárnap délelőtt 10 órakor lesz a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtt felállított szabadtéri színpadon. Rendező: Háda János. Jegyek elővételben kaphatóak a helyszínen és a jegy.hu-n.

Jöhetsz Drágám! Ez a címe a 2 felvonásos vígjátéknak, melyet a Hadart Színház mutat be június 26-án, vasárnap este fél kilenckor Szigetszentmiklóson a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti színpadon. Az előadás két felvonásos, körülbelül 120 perces. A rendező Háda János. Jegyek elővételben kaphatóak a helyszínen és a jegy.hu-n. Adva van egy látszólag békés otthon, ahol azért akarnak kutyát venni, hogy legalább valaki hűséges legyen a családban. A szerelmi sokszög csak bonyolódik, amikor megérkezik egy halom bűvész kellék, amit Merlin, a világhírű kanadai bűvész küld előre, akinek magyarországi turnéját a család feje szervezi.  A bűvészkellékek megérkeznek, a bűvész nem, de jön helyette betörő, elhagyott szerető, aktuális szerető, be nem vallott gyermek, s ha ez még nem elég a nevetőizmok próbatételéhez, a bűvészkellékek önhatalmúlag átveszik az irányítást és működni kezdenek, a család legnagyobb rémületére.

 

2022-05-20
2022-06-28
Városi Galéria, Szigetszentmiklós

Nő a fókusz. Ez a címe Follmer Ágnes kreatív örömfotós plakát-fotó  kiállításának, melyet május 28-a és június 28-a között tekinthet meg a közönség a Szigetszentmiklósi Városi Galériában. A kiállításra a belépés díjtalan.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

A Kabai pékségben minden termék, hagyományos, kovászos eljárással készül!

Hagyományos minőség, baráti árak, retro kínálat.

Üzleteink:

2310, Szigetszentmiklós, Petőfi Sándor utca 27.

2300, Ráckeve, Szent István tér

2340, Kiskunlacháza, Dózsa György út 111.

2030, Érd, Balatoni út 18.

Szigethalmi piac: csütörtökönként, és vasárnaponként

Pesterzsébet, Tátra téri piac: Hétfőtől szombatig

Térjen be hozzánk!

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink
Lakihegy Rádió - MyOnlineRadio.hu